Expat Verhuizing? Wij zijn uw Verhuismanager | YellowMove.nl
23
page-template-default,page,page-id-23,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Expat verhuizing

Yellow Move is de expert in Expat Verhuizingen

Een Expat verhuizing is een ingrijpende verhuizing. Soms is het internationaal verhuizen voor het hele gezin en soms alleen voor degene met de expat-baan. In beide gevallen is het een ingrijpende verhuizing voor een stel of gezin. Er komt namelijk heel veel kijken bij een expat verhuizing. De expat heeft veel aan zijn hoofd, waaronder de verhuizing en de nieuwe baan, dus fouten liggen op de loer. Gelukkig is Yellow Move verhuizers gespecialiseerd in expat verhuizingen. Wij nemen u alle verhuiszorgen uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op gezin en baan!

 

Bij een expat verhuizing doet Yellow Move veel meer dan alleen het in- en uitladen van de inboedel. Wij kunnen, als extra service, ervoor zorgen dat werkelijk alles rondom het zakelijk verhuizen voor u is geregeld. Van de inrichting van het nieuwe onderkomen, tot het regelen van de juiste verhuisdocumenten. En van het installeren van elektronische apparatuur, tot het regelen van de verhuisverzekering.

 

Door onze ervaring in expat verhuizingen weet Yellow Move verhuizers precies de regels, wetten en plichten rondom dit soort verhuizingen. Zo maken wij voor u het verschil. Yellow Move is uw verhuismanager tijdens een expat verhuizing!

Expat-verhuizing-met-Yellow-Move-verhuizers-internationaal-verhuizen-expat-experts

Professionele begeleiding bij internationaal verhuizen

Er komen veel zaken kijken bij een expat verhuizing. Niet voor niets heeft Yellow Move hier een checklist verhuizen opgesteld. Zo bent u voorbereid voor de verhuizing. Een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden bij een verhuizing als expat zijn:

  • Visa
  • Werk/verblijfsvergunning buitenland
  • Huisvesting
  • Verzekeringen
  • Belastingen
  • Sociale verzekeringswetgeving
  • Pensioen
  • Culturele veranderingen, taal, geloof

 

Wilt u meer informatie over waar u rekening mee moet houden? Neem contact op met Yellow Move via onderstaande button.

Internationale verhuisbestemmingen

Yellow Move heeft al meer dan 30 jaar verhuiservaring voor expats over de hele wereld. Een expat verhuizing is daarom een van onze expertises. Wij hebben werkelijk van en naar ieder continent verhuisd. Hierdoor weten wij precies aan welke regels moet worden voldaan bij internationaal verhuizen. Een greep uit onze expat verhuisbestemmingen: