Kunst Verhuizen? Gebruik Yellow Move Kunsttransport | YellowMove.com
883
page-template-default,page,page-id-883,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Veilig Kunst Verhuizen? Yellow Move is Expert!

Kunst transporteren? Verpakken is een vak!

Al meer dan 32 jaar verhuizen wij kostbare inboedels met kunst transport voor de top van de zakenwereld, ambassadeurs, topsporters, artiesten en vermogende particulieren. Inboedels welke altijd wel unieke verzamelingen, kunst, antiek, sieraden of andere kostbaarheden bevatten.

 

Yellow Move verhuizers heeft een aparte service voor het verpakken en transporteren van kunst of andere kostbaarheden of speciale apparatuur. Of het nu een enkel stuk Chinees Ming porselein betreft, een schilderij van Vincent van Gogh, een Mondriaan of eieren van Fabergé. Goederen kunnen als speciaal kunst transport getransporteerd worden, maar dit kan ook op basis van deellading met andere goederen dat kosten op het transport kan besparen.

 

Regelmatig wordt de kennis en service van Yellow Move ingehuurd naast een traditionele verhuizer, om kostbaarheden zodanig te verpakken dat schade gedurende een normaal transport bijna onmogelijk is. Of dit nu een kunst transport door de lucht, over de weg of over zee betreft. Wij transporteren kunst veilig verpakt wereldwijd.

Vrijblijvende offerte


kunst-verhuizen-met-yellow-move-internationale-verhuizers-wereldwijd-kunst-verhuizen-naar-veilig-inpakken-fragile
kunst-verhuizen-met-yellow-move-internationale-verhuizers-wereldwijd-kunst-verhuizen-naar

Het kunst transport is een rijdende kluis!

Onze vervoermiddelen zijn zonder reclame en voorzien van extra versluitingen. Het kunst transport voldoet aan de hoogste beveiligingsklasse en beschikt over track en trace en verschillende GPS zenders. Onze laadruimte is verwarmd en onze auto’s worden altijd bewaakt geparkeerd onder toezicht van onze chauffeurs.

 

Kennis is macht!

Wij beschikken over de juiste kennis en verpakkingsmaterialen waarmee goederen verpakt moeten worden. Onze mensen zijn zeer ervaren, gekwalificeerd, beschikken over een bewijs van goed gedrag en spreken de moderne talen. Wij, Yellow Move Fine Art, beschikken over de benodigde vergunningen en kwalificaties.

 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers voor het verhuizen van kunst zijn; particulieren, bedrijven, kunstveilingen, bedrijven, kunstenaars, artiesten, tentoonstellingen, verzamelaars, erfgenamen, etc. Wij werken altijd anoniem, 100 procent discreet en op basis van vertrouwen!

 

Aanvullende diensten

Desgewenst maken wij foto’s van de te verpakken goederen en kunnen wij de goederen ophangen of plaatsen. Wij regelen alle benodigde vergunningen, douane documenten en verzekeringen. Het opslaan van goederen gebeurt dubbel beveiligd in geklimatiseerde en extra beveiligde containers of kisten die allen weer zijn voorzien van bewegings- en warmtesensors met eigen GPS zenders zodat ook in de loods goederen apart in de gaten kunnen worden gehouden.