Over Yellow Move verhuizers, 30+ jaar ervaring! | YellowMove.nl
25
page-template-default,page,page-id-25,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Yellow Move

Een interview met de oprichters van Yellow Move wereldwijde verhuizers

(door Mirjam Buys, 30-08-2016)

Roy Monfils en Michelle Sinjorgo zijn in 2014 gestart met Yellow Move verhuizers, gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Met ruim dertig jaar ervaring in de internationale verhuisbranche op zak hebben ze samen een bedrijf opgezet met als speerpunt persoonlijke aandacht met de klant. Iedere verhuizing is uniek en vereist advies op maat. Ongeacht of het gaat om één schilderij of een volledige inboedel.

 

“In 1985 ben ik gestart bij Interdean Verhuizingen Nederland. Eerst als salesmanager en later als mede-eigenaar”, aldus Monfils. Ook zijn echtgenote Michelle heeft bij hetzelfde bedrijf gewerkt en samen hebben zij inmiddels duizenden verhuizingen op hun naam staan in een netwerk van meer dan 50 eigen bedrijven wereldwijd.

 

“Door de jaren heen is de verhuisbranche veranderd en daarin zijn wij meegegroeid. De start van ons bedrijf Yellow Move verhuizers is een bewuste keuze. Onze kracht is het managen van verhuizingen. We verhuizen zowel in Nederland, als van Nederland naar het buitenland en van buitenland naar buitenland. Daarbij maken we gebruik van een hoogwaardig professioneel netwerk dat we door de jaren heen samen hebben opgebouwd.”

 

Klant is koning

“Een geijkte uitspraak maar het is en blijft de basis van onze aanpak. Onze klanten zijn zowel particulieren die van A naar B verhuizen als relocation adviseurs die voor expats de volledige verhuizing voor hun rekening nemen voor bedrijven, internationale organisaties, diplomaten etc. Een klant die contact met ons opneemt krijgt ons direct aan de lijn. Afhankelijk van de locatie wordt er na een eerste persoonlijke kennismaking een vrijblijvende offerte gemaakt. Een offerte die volledig aansluit bij de wensen van de klant. Daarbij spelen factoren als gewicht en volume, soort van transport – over land, zee of door de lucht – en datum van vertrek en aankomst een belangrijke rol. Gedurende het hele proces blijven wij zelf het aanspreekpunt voor de klant.”

Yellow-Move-verhuizers-internationale-verhuizers-expat-verhuizen-met-vrachtwagen

De kracht is de kennis van internationaal verhuizen en transport

“Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is heel persoonlijk. ‘Huis en haard’ worden door de klant aan onze handen toevertrouwd.

Een klant kiest zelf op welke basis de verhuizing geschiedt. Er zijn verschillende opties. Zoals de goedkoopste, de snelste of de beste manier. De wensen en behoeften van een klant worden door ons persoonlijk op een rij gezet. Wij regelen alles van inpakken tot uitpakken.”

“Tot ons servicepakket behoort ook de handyman oftewel de klusjesman. Naar wens kunnen kleine klussen als ophangen van schilderijen en lampen in de offerte worden meegenomen.”

 

“Onze grootste verhuizing was de volledige inboedel van een kasteel in Brussel naar Noord-Brabant. De kleinste qua volume een schilderij van Zuid-Frankrijk naar China. Voor elke verhuizing geldt kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat kun je alleen realiseren als je ook persoonlijk samenwerkt met derden die dezelfde principes hanteren. Daar staan wij, Michelle en ik, volledig borg voor.”

Yellow Move verhuizers biedt Kwaliteit en Betrouwbaarheid