Verhuizen naar België, het centrum van de EU! | YellowMove.com
919
page-template-default,page,page-id-919,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar België

Verhuizen naar België, het centrum van de EU!

Verhuizen naar België gebeurt regelmatig. Dit komt vooral door de belangrijkste stad van België: Brussel. Dit is de hoofdstad van België en tevens bestuurlijk centrum van de Europese Unie en de NAVO. Daarnaast is België een aantrekkelijk land om naar te verhuizen door het gebrek aan een taalbarrière. In Vlaanderen wordt namelijk Nederlands gesproken, waardoor het voor Nederlanders zeer aantrekkelijk is om te verhuizen naar Vlaanderen in België.

 

Yellow Move verhuizers verhuist jaarlijks veel diplomaten en Europese ambtenaren van en naar België. Het internationaal verhuizen naar België is hierdoor voor ons een bekende verhuisroute. Wij zijn bekend met alle vormen van inklaringen en andere documentatie om te kunnen verhuizen naar België. Yellow Move biedt u dus een zorgeloze verhuizing naar België, of van België verhuizen naar Nederland, waarbij wij u alles uit handen nemen!

 

Wilt u ook de auto meeverhuizen naar België? Het verhuizen van een auto staat hier uitgelegd.

Verhuizen-naar-Belgie-met-Yellow-Move-Internationale-Verhuizers-Belgie-landschap
Verhuizen-naar-Belgie-met-Yellow-Move-Internationale-verhuizers-grachten-Brugge-centrum-monumenten-Brugge

Waarmee moet u rekening houden bij verhuizen naar België?

Verhuizen naar België is verhuizen naar een internationaal georiënteerd land. Niet alleen doordat Brussel de hoofdstad van de Europese Unie is, maar ook door de drie verschillende talen die er worden gesproken. Namelijk: Nederlands (60%), Frans (39%) en Duits (1%). Daarnaast grenzen er maar liefst 4 landen aan België, te weten Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

 

België is bestuurlijk opgedeeld in drie Gewesten: het Vlaamse, het Waalse en het Brussels Hoofdstedelijke Gewest. Dit zorgt ervoor dat er qua documentatie het een en ander uitgezocht moet worden voor een verhuizing naar België. Denk hierbij aan verzekeringen en extra formaliteiten voor zakelijk verhuizen. Echter weet Yellow Move precies welke documentatie hoe geregeld moet worden, door het grote aantal verhuizingen dat wij in de afgelopen decennia naar België hebben verzorgd. Voor verhuizen naar België zijn wij de verhuisspecialist die u ontzorgt!

 

De Populairste bestemmingen om naartoe te verhuizen in België, volgens Yellow Move, zijn:

  • Verhuizen naar Brussel
  • Verhuizen naar Antwerpen
  • Verhuizen naar Gent
  • Verhuizen naar Luik
  • Verhuizen naar Kortrijk