Verhuizen naar Canada met de Verhuisspecialist! | YellowMove.nl
65
page-template-default,page,page-id-65,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar Canada

Privé of zakelijk? Wij verhuizen u naar Canada!

Gaat u verhuizen naar Canada? Dan bent u bij Yellow Move verhuizers aan het juiste adres! Door onze meer dan 30 jaar lange verhuiservaring van en naar Canada, kennen wij de ins en outs. Door deze specialistische kennis besparen wij u een heleboel tijd en moeite met het regelen van uw verhuizing naar Canada.

 

Daarnaast neemt Yellow Move de volledige verhuizing naar Canada bij u uit handen. Wij helpen niet van deur, tot deur. Wij helpen u verhuizen naar Canada van zitkamer naar zitkamer. Oftewel: wij helpen u met alles rondom de verhuizing, pakken uw inboedel zorgvuldig in en richten desgewenst uw nieuwe onderkomen in. Dat is waar uw verhuispartner Yellow Move voor staat: ontzorgen!

internationaal-verhuizen-canada-met-yellow-move-internationaal-transport-vlag
Yellow-Move-verhuizers-spullen-inpakken-voor-verhuizing-verhuisdozen-inpakken-verhuizing-verzekeren

Verhuizen van en naar Canada

Canada is één van de populairste overzeese verhuisbestemmingen voor Nederlanders. Na 1945 verhuisden al 150.000 Nederlanders naar Canada, om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Echter zitten er veel haken en ogen aan het verhuizen naar Canada. Zo dient de inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste douaneformulieren ingevuld worden en moeten er nieuwe scholen en sportverenigingen gevonden worden voor het gezin. Yellow Move biedt uitkomst, doordat wij al decennia internationale verhuizingen uitgevoeren naar en van Canada. Populaire bestemmingen in Canada waar wij geregeld naar en van verhuizen zijn:

  • Verhuizen naar Toronto
  • Verhuizen naar Vancouver
  • Verhuizen naar Montreal
  • Verhuizen naar Ottawa