Verhuizen naar China? Wij zijn uw verhuispartner! | YellowMove.nl
71
page-template-default,page,page-id-71,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar China

Opkomend expat-land: verhuizen naar China

Azië is het afgelopen decennium sterk ontwikkeld. Op zowel technologisch, economisch als welvaart. Verhuizen naar China is dan ook de afgelopen jaren de top 10 van verhuisbestemmingen voor expats in gekatapulteerd. Onder internationaal verhuizen is het nu een van de populairste bestemmingen. Dit is ook niet gek. De Chinezen leren graag én snel van de Westerse ingenieurs, economen en andere specialisten. Yellow Move heeft niet voor niets de afgelopen jaren tientallen verhuizingen naar China uitgevoerd!

 

Bij een verhuizing naar China komt veel kijken. Een verhuizing naar een ander continent zorgt voor veel documentatie, aangezien er geen open grenzen zijn. Zowel voor goederen al voor personen zijn er veel verschillende documenten en verzekeringen die geregeld moeten worden. Gelukkig weet Yellow Move precies wat en hoe dit in zijn werk gaat. Wij ontzorgen u door uw gehele verhuizing naar China te regelen!

internationaal-verhuizen-china-azie-yellow-move-transport
internationaal-verhuizen-china-azie-yellow-move-transport-2

Verhuizen naar China populairst van Azië

Azië is het grootste continent ter wereld. En China is het grootste land van dit continent. Er zijn dus verschillende uithoeken waar Nederlanders naartoe verhuizen. Een top bestemming, die niet onder China valt, is verhuizen naar Singapore. Maar ook in China zelf zijn diverse steden zeer populair om naartoe te verhuizen. Populaire steden om binnen China naartoe te verhuizen zijn:

  • Verhuizen naar Shanghai
  • Verhuizen naar Peking
  • Verhuizen naar Tianjin
  • Verhuizen naar Guangzhou
  • Verhuizen naar Shenzhen
  • Verhuizen naar Wuhan