Verhuizen naar Engeland? Wij staan u terzijde! | YellowMove.nl
51
page-template-default,page,page-id-51,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland, door ons geregeld!

Heeft u plannen om binnenkort te verhuizen naar Engeland? Wellicht moet u zakelijk verhuizen naar Engeland? Of jaagt u juist uw droom achterna in het land van de Union Jack? Een internationale verhuizing is geen besluit die u over één nacht ijs neemt. Er moet heel veel geregeld worden, van verzekeringen tot autotransport. En wilt u gaan kopen of huren in Engeland? Yellow Move helpt u met al deze documentatie en beslissingen. Door onze decennialange verhuiservaring naar Engeland, weten wij precies wat u te wachten staat.

 

Sinds de uittreding van Engeland uit de EU verandert er een heleboel. Bijvoorbeeld geen vrij verkeer van goederen en personen meer. Dit heeft grote gevolgen voor het verhuizen naar Engeland. Werkelijk voor alles moeten nu verantwoordingsformulieren worden ingevuld. Een checklist verhuizen is daarom een pré. Gelukkig staat Yellow Move verhuizers u graag terzijde met deze grote stap in uw leven. Wij kunnen alles voor u verzorgen, van formulieren tot en met verhuizen en huisinrichting. Zo kunt u zich focussen op het inrichten van uw nieuwe leven!

verhuizen-naar-engeland-met-yellow-move-internationaal-transport-expats
verhuizen-naar-engeland-met-yellow-move-verhuizen-europa

Populaire plaatsen voor verhuizen naar Engeland

Het Verenigd Koninkrijk is een populaire plaats voor Nederlandse expats om naartoe te verhuizen, die door internationale bedrijven gestationeerd worden in één van de meest toonaangevende landen van het Westen. Ook komt het veel voor dat studenten verhuisd moeten worden naar Engeland, die gaan studeren aan de universiteit van Cambridge of Oxford. Kortom, verhuizen naar Engeland kan om vele redenen. Wat de reden ook is, Yellow Move ontzorgt u in uw verhuizing naar Engeland. Wij zijn namelijk dé verhuismanager die voor alles zorgdraagt!

 

Een greep uit de populaire plaatsen waar naartoe verhuisd wordt in Engeland:

  • Verhuizen naar Londen
  • Verhuizen naar Manchester
  • Verhuizen naar Cambridge
  • Verhuizen naar Oxford
  • Verhuizen naar Liverpool
  • Verhuizen naar Southampton
  • Verhuizen naar Sheffield
  • Verhuizen naar Brighton