Verhuizen naar Nederland? Wij zijn uw verhuisexpert! | YellowMove.nl
57
page-template-default,page,page-id-57,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar Nederland

Terug verhuizen naar Nederland? Ook dat kan met Yellow Move!

Het is zover. Uw expat periode in het buitenland zit er op, of u wil weer graag terug naar het geboorteland nadat u verschillende jaren hebt genoten van een andere cultuur. Verhuizen naar Nederland is een van de meest uitgevoerde internationale verhuizingen door Yellow Move. Wij kennen de procedures, documenten en voorschriften en regelen graag uw gehele verhuizing naar Nederland. Dat is nog eens ontzorgt “thuis”komen!

 

Yellow Move verhuizers onderscheidt zich namelijk door de complete dienst die zij aanbiedt. Niet alleen het vervoeren van uw inboedel wordt door ons uitgevoerd, wij pakken u inboedel veilig in en weer uit op locatie, regelen de documentatie die nodig is bij het internationaal vervoer, regelen de verzekering van de verhuizing en andere inklaringsprocedures voor uw inboedel. Denk bijvoorbeeld aan het mee verhuizen van uw auto. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt in uw internationale verhuizing. Zo kunt u zich focussen op uw werk en gezin. En wij regelen alles voor u rondom uw verhuizing! Dat is Yellow Move.

verhuizen-naar-nederland-yellow-move-internationaal-transport-amsterdam
Nieuwe-baan-nieuwe-stad-verhuizen-met-Yellow-Move-verhuizers-verhuisdozen-inpakken

Vanuit het buitenland verhuizen naar Nederland

De meeste Nederlanders willen na een buitenlans verblijf weer terug verhuizen naar Nederland. Dat is ook niet gek. Vaak woont familie en vrienden nog in Nederland en Nederland is een van de meest welvarende landen in de wereld waar de maatschappij goed is geregeld. Denk bijvoorbeeld aan zorg, opleidingen en veiligheid.

 

Nederlanders zijn een reislustig volk en door onze handelaars-inborst en goede kennis van internationale talen, zijn er veel Nederlandse expats in het buitenland. Yellow Move heeft hierdoor vanuit alle windstreken internationale verhuizingen naar Nederland verzorgd. De populairste verhuizingen naar Nederland zijn:

  • Verhuizen van Amerika naar Nederland
  • Verhuizen van Frankrijk naar Nederland
  • Verhuizen van Engeland naar Nederland
  • Verhuizen van Duitsland naar Nederland
  • Verhuizen van Singapore naar Nederland
  • Verhuizen van Emiraten naar Nederland