Verhuizen naar Rusland? Wij regelen uw gehele emigratie! | YellowMove.nl
73
page-template-default,page,page-id-73,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar Rusland

Verhuizen naar Rusland: een grote stap voor u, een kleine voor ons

Wilt u of gaat u binnenkort verhuizen naar Rusland? Dan is het zeer belangrijk om goed voorbereid en gecoördineerd deze stap te maken. Er komt namelijk veel kijken bij internationaal verhuizen, en zeker bij buiten Europa. Hoe werkt het bijvoorbeeld met inschrijvingen in het land en de stad? Hoe moet u zich verzekeren? Heet u  een checklist? En hoe werkt het verhuizen van uw auto? Yellow Move verhuizers is al meer dan 30 jaar specialist in internationaal verhuizen, zowel privé als zakelijk verhuizen. Wij weten de antwoorden op de vragen en regelen uw gehele verhuizing naar Rusland, van documentatie tot en met inklaringen en transport.

 

De verhuisspecialist van Yellow Move pakken uw inboedel veilig en beschermd in, wij slaan (bepaalde) goederen eventueel tijdelijk op en vervoeren deze op de gewenste datum naar uw nieuwe onderdak in Rusland. Zo hoeft geen zorgen te maken om het verhuizen naar Rusland, en kunt u zich focussen op de jacht naar uw droomhuis en nieuwe scholen voor de kinderen. En als drukbezette expat is dat wel zo fijn. Daarom is Yellow Move verhuizers uw perfecte verhuispartner voor een verhuizing naar het land van de Tsaren, toendra’s en trojka’s!

verhuizen-naar-rusland-moskou-met-yellow-move
verhuizen-naar-rusland-vlag-met-yellow-move

Verhuizen naar Rusland biedt vele mogelijkheden!

Rusland is één van de grootste landen ter wereld. Rusland heeft een grote industrie en is één van de internationale wereldleiders. Ook heeft Rusland een eeuwenoude cultuur en vele bezienswaardigheden. En tevens biedt de natuur verschillende uitersten; van mediterrane stranden, tot antarctische gebergtes. Kortom, de mogelijkheden in Rusland zijn zeer divers. Daarom is verhuizen naar Rusland zeer verschillend.

 

Er zijn mensen die zakelijk verhuizen naar Rusland, naar de grote steden. Maar ook avonturiers verhuizen naar Rusland, voor de mooie natuur of voor het starten van een nieuw leven en nieuw idee. Yellow Move voert voor beide categorieën geregeld verhuizingen naar moedertje Rusland uit. Wij zijn dan ook zeer ervaren en kennen alle obstakels. De populairste verhuisbestemmingen in Rusland zijn:

  • Verhuizen naar Moskou
  • Verhuizen naar Sint Petersburg
  • Verhuizen naar Moermansk
  • Verhuizen naar Vladivostok
  • Verhuizen naar Kazan
  • Verhuizen naar Rostov
  • Verhuizen naar Wolgograd