Verhuizen naar Singapore? Wij verzorgen het van A tot Z! | YellowMove.nl
61
page-template-default,page,page-id-61,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizen naar Singapore

Verhuizen naar Singapore, dé nummer 1 expat stad!

Gaat u verhuizen naar Singapore voor zaken? Heeft u als expat een nieuwe klus gekregen in Singapore? Of bent u betoverd door de schoonheid van Azië? Singapore is de nummer 1 expat bestemming ter wereld! Door de centrale ligging, internationale haven en Engels als voertaal is Singapore de poort naar Azië én andersom. Niet voor niets vestigen alle grote Westerse en Oosterse bedrijven zich in Singapore. Yellow Move verhuizers weet dit als geen ander, aangezien wij tientallen verhuizingen naar Singapore verzorgen per jaar!

 

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië, maar ook een van de meest welvarende landen ter wereld! Met de uitstekende infrastructuur en medische voorzieningen is Singapore als een Westers land in Azië. Singapore is een van de veiligste landen ter wereld en door de vele culturen is het een zeer boeiende leefomgeving. Ook als je geen expat bent of zakelijk verhuist, is Singapore tevens privé een boeiende bestemming om internationaal naartoe te verhuizen. Daarom vinden de een van de meeste internationale verhuizingen plaats naar Singapore. En Yellow Move kan u volledig ontzorgen in de procedures en transport voor uw verhuizing naar Singapore!

internationaal-verhuizen-singapore-yellow-move-vlag-internationaal-transport
internationaal-verhuizen-singapore-yellow-move

Verhuizen naar Singapore, bereid u goed voor!

Verhuizen naar Singapore heeft aardig wat voeten in de aarde. Doordat het een ander continent is, moet er veel geregeld worden rondom inklaringen en douaneformaliteiten. Ondanks dat Singapore een echte expat bestemming is, 95% van de bevolking is niet lokaal, blijven deze obstakels bestaan. Gelukkig kent Yellow Move al deze formaliteiten en kunnen wij deze voor u regelen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen!

 

Gaat u voor werk naar Singapore? Houd u er dan rekening mee dat er een werkvergunning geregeld moet worden. Ook het in orde hebben van uw persoonsdocumenten is van belang, evenals verzekeringen van uw verhuizing en van uzelf. Meer tips vindt u in onze checklist verhuizen. Yellow Move stelt u graag op de hoogte van alle procedures die doorlopen moeten worden en adviseert u over de beste manieren. Daarom is Yellow Move uw verhuisspecialist voor uw verhuizing naar Singapore!