Uw Verhuizing verzekeren is zeer belangrijk! | YellowMove.nl
309
page-template-default,page,page-id-309,page-child,parent-pageid-17,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Verhuizing verzekeren

Verhuizing verzekeren? Yellow Move regelt het voor u!

Een verhuizing verzekeren wordt vaak onderschat, maar is een belangrijk detail dat geregeld moet worden. Met de kennis van Yellow Move verhuizers helpen wij u dit te regelen. Een verhuisverzekering kost veel geld. Dit komt door de gevaren die op de loer liggen en waar wij, Yellow Move internationale verhuizers, geen invloed op hebben, hoe voorzichtig wij ook te werk gaan. Reden te meer het transport goed te verzekeren!

 

Het is niet te voorkomen om beschadigingen volledig te vermijden. Een hobbel in de weg, een hoge golf, turbulentie, weersinvloeden of een menselijke fout zitten in een klein hoekje. Daarom adviseren wij u om een verhuizing te verzekeren. Zo zorgt u ervoor dat u onbezorgd bent bij nationaal verhuizen en internationaal verhuizen.

 

Door het verzekeren van uw verhuizing hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, aangezien beschadigingen tijdens het verhuizen te declareren zijn bij de verzekeringsmaatschappij. Wanneer u verhuist met Yellow Move verhuizers nemen wij het totale regelen van de verhuisverzekering voor u uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat u ontzorgt wordt bij de verhuizing!

Yellow-Move-verhuizers-spullen-inpakken-voor-verhuizing-verhuisdozen-inpakken-verhuizing-verzekeren

Verhuizing verzekeren? Vraag hier aan!

Via onderstaande button kunt u de aanvraag voor Verhuizing verzekeren indienen bij Yellow Move. Vervolgens regelen wij alle documentatie en de verzekeringsaanvragen voor u.

 

De aanvraag dient geprint te worden, volledig naar waarheid te worden ingevuld en te worden ondertekend door de eigenaar van de goederen. De ondertekenaar gaat ermee akkoord, en is zich ervan bewust, dat het niet juist invullen, of het niet naar waarheid invullen of het niet ondertekenen van deze aanvraag, afwijzing van een eventuele claim tot gevolg kan hebben en vrijwaart Yellow Move of haar partners en/of onderaannemers en/of verzekeraar van vervolging en/of aansprakelijkheid.

Invullen van de “aanvraag verhuisverzekering”!

Met het invullen en opsturen van een aanvraag verhuisverzekering naar Yellow Move verhuizers is het transport nog niet verzekerd. Yellow Move verhuizers beoordeelt de aanvraag verhuisverzekering en overlegt deze met de verzekeraar. Indien de verzekeraar de goederen gedurende het verhuistransport wenst te verzekeren, zal Yellow Move verhuizers dit bevestigen aan de ondertekenaar. Pas dan is er een verhuisverzekering tot stand gekomen.

 

Bij het invullen van de aanvraag verhuisverzekering, van Yellow Move internationale verhuizers, dient men rekening te houden met het volgende:

 

  • De aanvraag dient volledig naar waarheid te worden ingevuld en ondertekend te worden door de eigenaar van de goederen.
  • Goederen of objecten welke niet op de aanvraag worden vermeld, zijn niet verzekerd.
  • Wij adviseren de verzekering minimaal 5 dagen voor de verhuizing aan te vragen.
  • Alles dient in Euro’s te worden ingevuld inclusief belastingen.
  • Wij adviseren de vervangingswaarde op bestemming te hanteren.
  • Wij adviseren de verhuisprijs mee te verzekeren.
  • Voor elk soort transport (weg, zee, lucht) dient een aparte aanvraag te worden ingevuld.
  • Indien men het transport van een voertuig wenst te verzekeren, dan verzoeken wij ook het auto details formulier in te vullen en als bijlage mee te sturen welke kan worden gevonden op de verhuizen auto pagina.
  • Speciale verzamelingen of objecten dienen duidelijk op de aanvraag te worden vermeld anders valt het niet onder de verzekering.