Verhuizen naar Malta

Emigreren naar Malta

Malta, officieel de republiek Malta, is een van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Het bestaat uit meerdere eilanden. Malta, Gozo en Comino zijn de belangrijkste. Toerisme is erg belangrijk voor het eiland, dat verantwoordelijk is voor ongeveer een derde van de inkomsten. Meer dan een miljoen toeristen bezoeken jaarlijks Malta, voornamelijk gedurende de zomer. Malta en Gozo zijn erg populair voor zon vakanties. Omdat men negen maanden per jaar kan genieten van aangename temperaturen. Malta heeft ook een schat aan historie, met bouwwerken die ouder zijn de piramides in Egypte. Verhuizen naar Malta wordt steeds populairder. Verhuizen naar Malta gebeurt door mensen die daar een vakantiehuis kopen of daar permanent gaan wonen en/of werken. Malta heeft een vriendelijk belastingklimaat, goed zorgsysteem, toonaangevende universiteiten en iedereen spreekt Engels!

Verhuizen naar Malta

Verhuizen naar Malta kan op verschillende manieren. Dit kan met een verhuisauto over de weg, in een container over zee of door de lucht. Verhuizen naar Malta door de lucht is een kostbare operatie dat voornamelijk gedaan wordt voor kleine hoeveelheden die dringend nodig zijn. Verhuizen over de weg kan de goedkoopste manier zijn maar dit hangt af van het soort goederen en hoeveelheid. Over het algemeen wordt er naar Malta verhuisd via zeevracht. Er zijn geen ingewikkelde douanezaken want Malta is lid van de Europese Unie. Yellow Move is bekend met alle benodigdheden en documentatie en adviseert vrijblijvend. Vraag een adviesgesprek aan en wij komen bij u het volume inschatten, adviseren en luisteren naar uw wensen. Hierna, geven wij snel een gratis offerte. Veelal wordt uw verhuizing afgeleverd in het bijzijn van een Nederlandse manager van Yellow Move op Malta.

Aanvullende relocation diensten

Yellow Move heeft aanvullende relocation diensten. Zoals assistentie bij het zoeken van een woning, inschrijving gemeente, openen bankrekening, aanvragen werk- of verblijfsvergunning, etc. Voor meer gedetailleerde informatie: https://yellowmove.com/relocation-service-nl/

Bent u klaar om te verhuizen? Gelijk een indicatie offerte aanvragen? Binnen 24 uur een zinvolle verhuisofferte in uw mail?

Offerte aanvraag knop

Veel gestelde vragen

Is een offerte of advies van Yellow Move gratis?

Een offerte of advies van Yellow Move is altijd gratis zonder enige verplichting.

Kunnen jullie ook een woning zoeken?

Ja, Yellow Move heeft een eigen relocation afdeling. Deze kan voor expats onder andere woonruimte zoeken. Ook tewerkstellings- en verblijfsvergunning en alle andere zaken rondom een verhuizing kunnen wij begeleiden.

Moet ik zelf de douane zaken regelen?

Wij regelen alle douane zaken die nodig zijn om goederen uit en/of in te klaren.

 

Kan ik een voertuig mee verhuizen?

Voertuigen kunnen mee in de verhuisauto, container of als speciaal transport.

Demonteren of monteren jullie ook meubels?

Indien nodig demonteren waar nodig voor transport en of het verplaatsten hiervan. Al het gedemonteerde wordt ook weer gemonteerd.

 

Kunnen goederen tijdelijk worden opgeslagen?

In onze loods kunnen goederen opgeslagen worden voor langere of kortere periodes. Ook kunnen goederen worden opgeslagen voordat deze worden verstuurd per zeevracht of luchtvracht.

Pakken jullie ook goederen in?

Wij verpakken alle goederen in daarvoor speciaal ontworpen dozen en pakt deze ook weer uit indien gewenst.

Heeft u een andere vraag?

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Offerte aanvraag knop

Reviews

Recent ben ik van Nederland naar Washington DC en een deel naar Sri Lanka verhuisd. Alles was perfect voorbereid en volledig afgehandeld volgens schema. Bovenal geen enkele schade opgelopen bij beide transporten, waardoor ik zeker Yellow Move kan aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen. Voormalig ambassadeur van Sri Lanka in Nederland.

 

Ondanks dat het management van mijn relocation in Nederland plaats vond ben ik naar volle tevredenheid verhuisd van Jakarta naar Vancouver Canada. Daarom zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Yellow Move wanneer hiertoe aanleiding is. De heer H.J.M Meijer.

 

Mijn verhuizing van Zuid Frankrijk naar Nederland Haarlem is perfect verlopen. Vooraf was ik erg zenuwachtig maar de dames aan de telefoon bij Yellow Move hebben mij volledig begeleid en ondersteund waardoor ik ze zeker kan aanbevelen. Proficiat. Mevrouw Kamschuur.

 

Waarom Yellow Move?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar familiebedrijf met wereldwijde contacten!

Wereldwijd

Yellow Move heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor het managen van wereldwijde verhuizingen en relocation goed wordt geregeld.

Kennis

Ruime kennis over douane formaliteiten wereldwijd en transport over de weg, via zee en door de lucht waardoor alles snel en betaalbaar is.

Yellow Move Nederland
Westerstraat 10, Unit C7070
3016 DH Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL003831018B46

Yellow Move Ltd. Malta
26, Penthouse 4, Triq Sigismondo Dimech
BZN 1100 BALZAN
Malta
Telefoon +356 27 139 386 / +356 77 316 238
Email info@yellowmove.com
KVK (MBR) C94588
BTW nummer MT26934904

Yellow Move Spanje
Alicante
Spanje
Telefoon +34 600239893
Email yellowmovespain@gmail.com

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.