Verhuisofferte

Yellow Move verhuizers

Yellow Move verhuizers Rotterdam is een all-round verhuizer in Rotterdam. Wij verhuizen kantoren, particulieren en expat met 35 jaar ervaring waardoor wij een totaal verhuizer zijn. Opdrachtgevers zijn bedrijven, internationale organisaties, ambassades, consulaten, particulieren en expats. Onze verhuisofferte is geheel gratis en vrijblijvend.

Wij verhuizen over de weg, over zee of door de lucht waarvoor de beste verhuizers en leveranciers worden geselecteerd. Yellow Move heeft alle kennis in huis en werkt altijd volgens de vooraf afgesproken afspraken in de verhuisofferte waardoor misverstanden worden uitgesloten. Dit alles ondersteund met een wereldwijd netwerk van verhuizers en partners die allemaal streven naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Kortom, Yellow Move staat voor een verhuizer met wereldwijde kennis, persoonlijke service en vertrouwen met een zinvolle verhuisofferte.

Direct een verhuisofferte nodig vul hieronder de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in en de offerte heeft u snel in de mail.

Verhuisofferte?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en u ontvangt snel de offerte.

Reviews

Recent ben ik van Nederland naar Washington DC en een deel naar Sri Lanka verhuisd. Alles was perfect voorbereid en volledig afgehandeld volgens schema. Bovenal geen enkele schade opgelopen bij beide transporten waardoor ik zeker Yellow Move kan aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen. Voormalig ambassadeur van Sri Lanka in Nederland.

Ondanks dat het management van mijn relocation in Nederland plaats vond ben ik naar volle tevredenheid verhuisd van Jakarta naar Vancouver Canada. Daarom zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Yellow Move wanneer hiertoe aanleiding is. De heer H.J.M Meijer.

Mijn verhuizing van Zuid Frankrijk naar Nederland Haarlem is perfect verlopen. Vooraf was ik erg zenuwachtig maar de dames aan de telefoon bij Yellow Move hebben mij volledig begeleid en ondersteund waardoor ik ze zeker kan aanbevelen. Proficiat. Mevrouw Kamschuur.

Waarom Yellow Move?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar familiebedrijf met wereldwijde contacten!

Wereldwijd

Yellow Move heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor het managen van wereldwijde verhuizingen en relocation goed wordt geregeld.

Kennis

Ruime kennis over douane formaliteiten wereldwijd en transport over de weg, via zee en door de lucht waardoor alles snel en betaalbaar is.

Yellow Move Nederland
Westerstraat 10, Unit C7070
3016 DH Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL003831018B46

Yellow Move Ltd. Malta
47, 'Oyia Business Centre', Floor 0
Cross Road
MRS 1547 Marsa
Malta
Telefoon +356 27 139 386 / +356 77 316 238
Email info@yellowmove.com
KVK (MBR) C94588
BTW nummer MT26934904

Yellow Move Spanje
Torrevieja, Alicante
Spanje
Telefoon +34 600 239893
Email yellowmovespain@gmail.com of info@yellowmove.com
NIE nummer Z-1759756-P

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.