Klusjeman

Klusjesman van Yellow Move

Yellow Move heeft eigen klusjesmannen die kunnen worden ingehuurd door particulieren en bedrijven. Elke klusjesman van Yellow Move is ruim ervaren in het demonteren en monteren van meubels, ophangen van schilderijen, spiegels etc. of het aansluiten van een wasmachine. Wij beschikken over eigen bestelbusjes vol met gereedschappen en veel benodigd klein materiaal waardoor we vaak al bij een eerste bezoek alles kunnen afronden. Bij het inhuren van een klusjesman van Yellow Move weet u dat u een betrouwbaar persoon in huis haalt. De klusjesmannen spreken ook Engels voor expats. Wij zijn snel en zeker niet duur!

Veel gestelde vragen

Hangen jullie schilderijen, spiegels, lampen, gordijnen op?

Ja, wij kunnen alles ophangen. Altijd hebben wij het juiste gereedschap hiervoor bij ons en verschillende soorten ophangmaterialen. Wij vervangen ook lampen binnen b.v. bedrijfspanden, appartementen, etc. Wij hebben altijd een gangbare voorraad beschikbaar in onze klusjesman bestelbus.

Demonteren en monteren jullie ook meubilair?

Yellow Move is groot geworden in het verrichten van complexe verhuizingen met kostbaar meubilair, daarom zijn wij bekend met de meeste types en manieren van het de- en monteren hiervan.

Transporteren jullie ook goederen?

Wij transporteren alleen schone goederen zoals meubilair, inboedels, kunst of andere kostbaarheden. Ook transporteren wij kleine kwetsbare apparatuur voor ziekenhuizen, laboratoriums, etc. Goederen kunnen ook snel worden getransporteerd vanaf een enkel document of schilderij tot een inventaris.

 

Sluiten jullie een wasmachine of droger aan?

Ja, wij sluiten wasmachines en drogers aan en kunnen deze eventueel ook transporteren en/of afvoeren.

Kunnen goederen tijdelijk worden opgeslagen?

In onze loods kunnen goederen opgeslagen worden voor lange of korte periodes. Ook kunnen goederen worden opgeslagen voordat deze worden verstuurd per zeevracht of luchtvracht.

Doen jullie ook behangen, schilderen, timmerwerk en loodgieterswerk?

Ja, altijd komen wij vooraf bij u langs om een passende offerte te maken in het geval u iets heeft te behangen, schilderen of een timmerman of loodgieter nodig heeft.

Verpakken jullie ook kostbaarheden en meubilair in?

Wij verpakken alle soorten meubilair of kostbaarheden in speciaal daarvoor ontworpen dozen of houten kratten. Indien gewenst pakken wij deze ook weer uit. Deze kunnen ook tijdelijk worden opgeslagen in een van de opslagruimtes van Yellow Move.

Heeft u een andere vraag?

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Reviews

Na onze verhuizing bleven een aantal klusjes liggen en hebben we de klusjesman van Yellow Move benaderd. Het aansluiten van de wasmachine, het ophangen van schilderijen en zelfs het vervangen van sloten werd vakkundig en goed gedaan. Hierdoor voelden we ons pas echt thuis! Hartelijk dank Mevrouw van der Zanden

Mijn moeder had een lijstje klaarliggen van klusjes die gedaan moesten worden. Omdat het er maar niet van kwam, heb ik daarom besloten om de klusjesman van Yellow Move te laten komen. Zonder problemen werd het hele lijstje afgewerkt. Bedankt voor de snelle reactie en afhandeling. De heer van der Kroft

Op ons kantoor moesten wanden verzet worden, raamfolie geplakt worden en hier en daar wat schilderwerk gedaan en gewit worden. Toen de klusjesmannen van Yellow Move hiermee bezig waren hebben ze ook meteen de koffiemachine aangesloten. Super! Regionaal Opleidingscentrum

Waarom Yellow Move?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar bedrijf met snelle met een professionele aanpak!

Kwaliteit & snel

De klusjesmannen van Yellow Move hebben veel ervaring en doen veel in eigen beheer waardoor ze altijd snel kunnen handelen.

Vakmanschap

Stuk voor stuk is de klusjesman van Yellow Move ervaren en gaan zeer vakkundig te werk. Vakmanschap is onze handtekening.

Yellow Move Nederland
Westerstraat 10, Unit C7070
3016 DH Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL003831018B46

Yellow Move Ltd. Malta
47, 'Oyia Business Centre', Floor 0
Cross Road
MRS 1547 Marsa
Malta
Telefoon +356 27 139 386 / +356 77 316 238
Email info@yellowmove.com
KVK (MBR) C94588
BTW nummer MT26934904

Yellow Move Spanje
Torrevieja, Alicante
Spanje
Telefoon +34 600 239893
Email yellowmovespain@gmail.com of info@yellowmove.com
NIE nummer Z-1759756-P

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.