Interview met de eigenaar

Roy Monfils is in 2014 gestart met Yellow Move relocatieservices en verhuizers, gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Met ruim vijfendertig jaar ervaring in de internationale verhuisbranche op zak hebben ze samen een bedrijf opgezet met als speerpunt persoonlijke aandacht met de klant. Iedere relocation is uniek en vereist advies op maat. Ongeacht of het gaat om het verhuizen van één schilderij of een volledige inboedel of ondersteuning voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning of het selecteren van de juiste woning.
“In 1985 ben ik gestart bij Interdean (heden Santa Fe Relocation) Verhuizingen Nederland. Eerst als sales manager en later als mede-eigenaar”, aldus Monfils. 

Jarenlange ervaring

“Door de jaren heen is de verhuisbranche veranderd en daarin zijn wij meegegroeid. De start van ons bedrijf Yellow Move is een bewuste keuze. Onze kracht is het managen van relocations. Wij verhuizen zowel in Nederland, als van Nederland naar het buitenland en van buitenland naar buitenland. Daarbij maken we gebruik van een hoogwaardig professioneel netwerk dat we door de jaren heen samen hebben opgebouwd.”

 

 

 

Klant is koning!

 “Een geijkte uitspraak maar het is en blijft de basis van onze aanpak. Onze klanten zijn zowel particulieren die van A naar B verhuizen als relocation adviseurs die voor expats de volledige verhuizing voor hun rekening nemen voor bedrijven, internationale organisaties, diplomaten etc. Een klant die contact met ons opneemt krijgt ons direct aan de lijn. Afhankelijk van de locatie wordt er na een eerste persoonlijke kennismaking een vrijblijvende offerte gemaakt. Een offerte die volledig aansluit bij de wensen van de klant. Daarbij spelen factoren als gewicht en volume, soort van transport – over land, zee of door de lucht – en datum van vertrek en aankomst een belangrijke rol. Gedurende het hele proces blijven wij zelf het aanspreekpunt voor de klant.”

 

De kracht is de kennis van internationaal verhuizen en transport.

“Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal bij een relocation komt kijken. Verhuizen is heel persoonlijk. ‘Huis en haard’ worden door de klant aan onze handen toevertrouwd.
Een klant kiest zelf op welke basis de verhuizing geschiedt. Er zijn verschillende opties. Zoals de goedkoopste, de snelste of de beste manier. De wensen en behoeften van een klant worden door ons persoonlijk op een rij gezet. Wij regelen alles van inpakken tot uitpakken.”
“Tot ons servicepakket behoort ook de handyman oftewel de klusjesman. Naar wens kunnen kleine klussen zoals het ophangen van schilderijen en lampen in de offerte worden opgenomen.”

 

Grootste verhuizing

“Onze grootste verhuizing was de volledige inboedel van een kasteel in Brussel naar Noord-Brabant. De kleinste qua volume een schilderij van Zuid-Frankrijk naar China. Voor elke verhuizing geldt kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat kun je alleen realiseren als je ook persoonlijk samenwerkt met derden die dezelfde principes hanteren. Daar staan wij volledig borg voor.”

 

Yellow Move Nederland
Westerstraat 10, Unit C7070
3016 DH Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL003831018B46

Yellow Move Ltd. Malta
47, 'Oyia Business Centre', Floor 0
Cross Road
MRS 1547 Marsa
Malta
Telefoon +356 27 139 386 / +356 77 316 238
Email info@yellowmove.com
KVK (MBR) C94588
BTW nummer MT26934904

Yellow Move Spanje
Torrevieja, Alicante
Spanje
Telefoon +34 600 239893
Email yellowmovespain@gmail.com of info@yellowmove.com
NIE nummer Z-1759756-P

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.