Verhuizen naar België

Emigreren

Verhuizen naar België. Voor het werk of gewoon om te genieten van het Belgische leven. In beide situaties een goed moment om Yellow Move vroegtijdig in te schakelen. Het is namelijk van groot belang dat de goederen zonder extra kosten België in kunnen worden gebracht dat niet altijd vanzelfsprekend is. Dit kan grote juridische en douane technische problemen opleveren als dit niet goed wordt begeleid. Daarom is het verstandig om Yellow Move te contacten voordat een opdracht wordt vergeven of, in het uiterste geval, een verhuizing daadwerkelijk in werking wordt gezet. Gelukkig heeft Yellow Move verhuizers zeer veel ervaring met verhuizen terug of naar België. Wij kennen de valkuilen en adviseren graag vooraf en evalueren een relocation gratis voordat deze werkelijk gaat plaatsvinden.

Kleine en grote verhuizingen

Wij verhuizen al meer dan 35 jaar wekelijks verschillende soorten inboedels van en naar of via België, naar elke bestemming in de wereld. Of het nu om een enkele stoel gaat of om een volledige inboedel, Yellow Move heeft voor iedere vraag een passende en betaalbare oplossing. Wij beschikken over verschillende informatiebronnen en kennis waardoor wij altijd efficiënt kunnen handelen. Of het nu om een verhuizing naar België gaat of een verhuizing vanuit België naar welke bestemming op de wereld dan ook, Yellow Move heeft de oplossing. Of het op basis van deellading of speciaal transport moet, Yellow Move heeft het beste advies.

Aanvullende relocation diensten

Yellow Move heeft aanvullende relocation diensten. Zoals assistentie bij het zoeken van een woning, inschrijving gemeente, openen bankrekening, aanvragen werk- of verblijfsvergunning, etc. Voor meer gedetailleerde informatie:https://yellowmove.com/relocation-service-nl/

Bent u klaar om te verhuizen? Gelijk een indicatie offerte aanvragen? Binnen 24 uur een zinvolle verhuisofferte in uw mail?

    Offerte aanvraag knop

 

Veel gestelde vragen

Is een offerte of advies van Yellow Move gratis?

Een offerte of advies van Yellow Move is altijd gratis zonder enige verplichting.

Kunnen jullie ook een woning zoeken?

Ja, Yellow Move heeft een eigen relocation afdeling. Deze kan voor expats onder andere woonruimte zoeken. Ook tewerkstellings- en verblijfsvergunning en alle andere zaken rondom een verhuizing kunnen wij begeleiden.

Moet ik zelf de douane zaken regelen?

Wij regelen alle douane zaken die nodig zijn om goederen uit en/of in te klaren.

 

Kan ik een voertuig mee verhuizen?

Voertuigen kunnen mee in de verhuisauto, container of als speciaal transport.

Demonteren of monteren jullie ook meubels?

Indien nodig demonteren waar nodig voor transport en of het verplaatsten hiervan. Al het gedemonteerde wordt ook weer gemonteerd.

 

Kunnen goederen tijdelijk worden opgeslagen?

In onze loods kunnen goederen opgeslagen worden voor langere of kortere periodes. Ook kunnen goederen worden opgeslagen voordat deze worden verstuurd per zeevracht of luchtvracht.

Pakken jullie ook goederen in?

Wij verpakken alle goederen in daarvoor speciaal ontworpen dozen en pakt deze ook weer uit indien gewenst.

Heeft u een andere vraag?

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Offerte aanvraag knop

Reviews

Recent ben ik van Nederland naar Washington DC en een deel naar Sri Lanka verhuisd. Alles was perfect voorbereid en volledig afgehandeld volgens schema. Bovenal geen enkele schade opgelopen bij beide transporten, waardoor ik zeker Yellow Move kan aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen. Voormalig ambassadeur van Sri Lanka in Nederland.

 

Ondanks dat het management van mijn relocation in Nederland plaats vond ben ik naar volle tevredenheid verhuisd van Jakarta naar Vancouver Canada. Daarom zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Yellow Move wanneer hiertoe aanleiding is. De heer H.J.M Meijer.

 

Mijn verhuizing van Zuid Frankrijk naar Nederland Haarlem is perfect verlopen. Vooraf was ik erg zenuwachtig maar de dames aan de telefoon bij Yellow Move hebben mij volledig begeleid en ondersteund waardoor ik ze zeker kan aanbevelen. Proficiat. Mevrouw Kamschuur.

 

Waarom Yellow Move?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar familiebedrijf met wereldwijde contacten!

Wereldwijd

Yellow Move heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor het managen van wereldwijde verhuizingen en relocation goed wordt geregeld.

Kennis

Ruime kennis over douane formaliteiten wereldwijd en transport over de weg, via zee en door de lucht waardoor alles snel en betaalbaar is.

Yellow Move VF Nederland
Posthoornstraat 17
3011 WD Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL861770195B01
Bank IBAN NL30ABNA0460830821

Yellow Move Ltd. Malta
Triq il Kortoll, Villa Kortoll Apt.1.
XRA 1403 XAGHRA (Gozo)
Malta
Telefoon +356 27 139 386
Email info@yellowmove.com
MBR C94588
BTW nummer MT26934904

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.