Verhuizer Rotterdam

Yellow Move verhuizers

Yellow Move verhuizers Rotterdam is een all-round verhuizer in Rotterdam. Wij verhuizen kantoren, particulieren en expat met 35 jaar ervaring waardoor wij een totaal verhuizer zijn. Opdrachtgevers zijn bedrijven, internationale organisaties, ambassades, consulaten, particulieren en expats. 

Wij verhuizen over de weg, over zee of door de lucht waarvoor de beste verhuizers en leveranciers worden geselecteerd. Yellow Move heeft alle kennis in huis en werkt altijd volgens de vooraf afgesproken afspraken waardoor misverstanden worden uitgesloten. Dit alles ondersteund met een wereldwijd netwerk van verhuizers en partners die allemaal streven naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Kortom, Yellow Move staat voor een verhuizer met wereldwijde kennis, persoonlijke service en vertrouwen!

Zie hieronder veel gestelde vragen en een opsomming van de verhuizer Rotterdam.

Yellow Move verhuizers Rotterdam

Veel gestelde vragen

Is een verhuisofferte of advies van Yellow Move gratis?

Een verhuisofferte of advies van Yellow Move is altijd gratis zonder enige verplichting.

Doen jullie ook een kantoorverhuizingen ?

Ja, Yellow Move heeft ruime ervaring met het uitvoeren van kantoorverhuizingen of dit nu een interne verhuizingen betreft, een nationale kantoorverhuizing of een internationale kantoorverhuizing.

Verzorgen jullie ook verhuizingen van particulieren binnen Rotterdam?

Wij doen zeker verhuizingen van particulieren binnen Rotterdam. Wel moet men er rekening mee houden dat Yellow Move geen prijsvechter is omdat wij ook een locale verhuizing op het beste niveau willen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

 

Pakken jullie ook goederen in?

Wij verpakken alle goederen in daarvoor speciaal ontworpen dozen en pakt deze ook weer uit indien gewenst.

Demonteren of monteren jullie ook meubels?

Indien nodig demonteren waar nodig voor transport en of het verplaatsten hiervan. Al het gedemonteerde wordt ook weer gemonteerd.

 

Kunnen goederen tijdelijk worden opgeslagen?

In onze loods kunnen goederen opgeslagen worden voor langere of kortere periodes. Ook kunnen goederen worden opgeslagen voordat deze worden verstuurd per zeevracht of luchtvracht.

Kan ik ook een enkel stuk laten verhuizen?

Yellow Move verhuist ook kleine zaken omdat wij tevreden zijn met elke opdracht en graag iedereen van dienst willen zijn. Voor verhuizing van een erfstuk tot een duur schilderij Yellow Move verhuist echt alles en voor iedereen.

Kan ik met Yellow Move ook internationaal verhuizen?

Een internationale verhuizing met Yellow Move garandeert de beste prijs kwaliteit verhouding omdat wij bekend zijn met de juiste leveranciers in transport over de weg, zee of door de lucht.

Heeft u een andere vraag?

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Yellow Move.

Quick free of charge moving quote? Fill in the below mentioned form as complete as possible.

Reviews

Recent ben ik van Nederland naar Washington DC en een deel naar Sri Lanka verhuisd. Alles was perfect voorbereid en volledig afgehandeld volgens schema. Bovenal geen enkele schade opgelopen bij beide transporten waardoor ik zeker Yellow Move kan aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen. Voormalig ambassadeur van Sri Lanka in Nederland.

Ondanks dat het management van mijn relocation in Nederland plaats vond ben ik naar volle tevredenheid verhuisd van Jakarta naar Vancouver Canada. Daarom zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Yellow Move wanneer hiertoe aanleiding is. De heer H.J.M Meijer.

Mijn verhuizing van Zuid Frankrijk naar Nederland Haarlem is perfect verlopen. Vooraf was ik erg zenuwachtig maar de dames aan de telefoon bij Yellow Move hebben mij volledig begeleid en ondersteund waardoor ik ze zeker kan aanbevelen. Proficiat. Mevrouw Kamschuur.

Waarom Yellow Move?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar familiebedrijf met wereldwijde contacten!

Wereldwijd

Yellow Move heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor het managen van wereldwijde verhuizingen en relocation goed wordt geregeld.

Kennis

Ruime kennis over douane formaliteiten wereldwijd en transport over de weg, via zee en door de lucht waardoor alles snel en betaalbaar is.

Yellow Move Nederland
Westerstraat 10, Unit C7070
3016 DH Rotterdam
Nederland
Telefoon +31 (0)85 3031497
Email info@yellowmove.com
Kamer van Koophandel nummer 83506926
BTW nummer NL003831018B46

Yellow Move Ltd. Malta
26, Penthouse 4, Triq Sigismondo Dimech
BZN 1100 BALZAN
Malta
Telefoon +356 27 139 386 / +356 77 316 238
Email info@yellowmove.com
KVK (MBR) C94588
BTW nummer MT26934904

Yellow Move Spanje
Alicante
Spanje
Telefoon +34 600239893
Email yellowmovespain@gmail.com

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wij hanteren een actief privacybeleid.

Offerte aanvraag knop

Heeft u een andere vraag?

 

Bij het versturen van gegevens gaat men akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden van Yellow Move.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.